HJERTESTARTER SKAB

Vil du hænge din hjertestarter udenfor eller indenfor?

Beskyt din hjertestarter mod tyveri

En hjertestarter skal opbevares forsvarligt. Dette er et krav, hvis den skal virke, når der er brug for det. Et skab til en hjertestarter er en god opbevaringsløsning, der sikrer maksimal beskyttelse. På samme tid, gør et farvestrålende skab til sin hjertestarter lettere at få øje på førstehjælpsredskabet, hvilket er altafgørende i en nødsituation.

Hos os kan du med garanti finde et skab til din hjertestarter. Cardiocare forhandler skabe til blandt andet kontorbygninger, offentlige rum og ikke mindst private hjem. Vi har et bredt udvalg af skabe til hjertestartere, der alle hjælper med at passe godt på et redskab, der kan være med til at redde liv.

Her på siden, kan du se vores udvalg af ophæng og skabe, som både kan hænge indenfor og udenfor.

Skal den hænge ude eller inde?

Placeringen er ikke ligegyldig, når du skal finde et skab til din hjertestarter. For skal skabet være udendørs, er der højere krav til modstandsdygtigheden, end hvis skabet skal være indenfor. Derfor er placeringen det første, du skal tage stilling til, når du skal finde et skab til en hjertestarter. Generelt beskytter skabet hjertestarteren mod alt fra støv, fugt og kondens til nedbør, kulde og varme. Der er således tale om en gennemgående beskyttelse mod udefrakommende belastninger, som ellers ville påvirke elektronikken i din hjertestarter. Mange hjertestartere hænger udenfor, fordi denne placering giver optimal tilgængelighed for alle mennesker. Men skal teknikken fungere, skal hjertestarteren opbevares forsvarligt. Og dét hjælper et skab til en hjertestarter med. Når hjertestarteren opbevares i et skab, holdes temperaturen stabil med varmelegemer og/eller ventilation, hvilket betyder høj driftssikkerhed. Vi forhandler både udeskabe og indeskabe til hjertestartere samt ophæng og vægkroge.

Vælg mellem flere farver og modeller

De fleste skabe til hjertestartere har en karakteristisk grøn farve. Denne farve forbinder mange med førstehjælp, og derfor kan det ofte være et fornuftigt valg. Men der findes også andre muligheder. Du kan nemlig også vælge mellem farverne hvid, rød og gul, hvis dette er mere fordelagtigt i forhold til placeringen af dit skab.
Skabets farver er ikke det eneste, der er med til at gøre din hjertestarter synlig. For med et skab til en hjertestarter, der skal hænge ude, er der indbygget lysdioder i skabet. Disse kan sikre, at hjertestarteren også bliver bemærket om aftenen og natten.
Nogle af vores skabe oplyses af et konstant og kraftigt LED-lys, hvilket gør din hjertestarter synlig på lang afstand. I andre modeller aktiveres en lysfølsom, blinkende lysdiode ved skumringstid. Dette markerer ligeledes hjertestarterens placering.