SIKKERHED & UDSTYR TIL FØRSTEHJÆLP

Når uheldet eller ulykken er ude, er det vigtigt at have det rette udstyr lige ved hånden. Det gælder uanset, om der er tale om et lille snitsår, brand eller hjertestop. Med førstehjælpsudstyr fra Cardiocare kan I finde et varierende udvalg inden for førstehjælpsudstyr, som kan være af afgørende betydning, hvis en ulykke skulle finde sted.
Her kan du se vores udvalg af brandslukker, øjenskyl, førstehjælpskasser, plaster mv.

Hvad indeholder en førstehjælpskasse?

En førstehjælpskasse er en af de vigtigste former for akut førstehjælpsudstyr. Derfor er det klogt altid at have en førstehjælpskasse inden for rækkevidde – både i tilfælde af små og store ulykker. På nogle arbejdspladser er det endda lovpligtigt at have førstehjælpsudstyr stillet til rådighed. Du kan finde en lang række forskellige typer udstyr til førstehjælp i en sådan kasse. Indholdet afspejler de mulige situationer og giver dig således udstyret til at kunne handle rigtigt. Det vil sige, at der er forskel på indholdet, afhængigt af om førstehjælpskassen er beregnet en kørende VVS-montør, et industrikøkken eller en børnehave. En førstehjælpskasse indeholder blandt andet bandager, renseservietter, forskellige typer forbindinger, folie-varmetæpper, gummihandsker, plastre, åndedrætsventiler og bandager til armslynger.

Førstehjælpskasser til alle miljøer

I nogle miljøer er visse ulykker mere oplagte end andre. Eksempelvis sker det oftere, at du skærer dig med en kniv i køkkenet end på kontoret. Af denne grund kan det være godt at have forskellige førstehjælpskasser til forskellige miljøer.
Dette behov har vi taget højde for hos Cardiocare. Vi forhandler som sagt førstehjælpskasser til både køkken, køretøj, børn og arbejdsplads. Meget førstehjælpsudstyr går igen fra kasse til kasse, men de indeholder også varierende udstyr tilpasset specifikke arbejdsmiljøer. Mange af vores førstehjælpskasser har et integreret vægbeslag, således at de kan hænges op på væggen. Dette gør dem nemme at få øje på og derfor ligeledes mere anvendelige.

Hjerteklikker – din hjælp til hjerte-lunge-redning

Heldigvis er det sjældent, at du er ude for at skulle yde førstehjælp i form af hjerte-lunge-redning. Men fordi mange enten aldrig har prøvet at bruge førstehjælp i en virkelig situation, eller fordi det sker med så store mellemrum, kan det være vanskeligt at finde rytmen, når det virkelig gælder. Men det kan en hjerteklikker hjælpe dig med. En hjerteklikker er et førstehjælpsudstyr, der støtter dig i at udføre optimal hjerte-lunge-redning. Den giver et højt klik, når du trykker dybt nok ned på brystkassen. Således guider en Hjerteklikker dig til at yde optimal førstehjælp. Hos Cardiocare forhandler vi et bredt udvalg af førstehjælpsudstyr, og vi er altid behjælpelige med rådgivning inden for vores livreddende udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål til vores kurser, førstehjælp, hjertestarter eller udstyr.

Copyright Ⓒ Cardiocare Scandinavia ApS 2019 | Alle priser er ekskl. moms og levering.
Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og tekster, samt for udsolgte varer.