FØRSTEHJÆLPSDUKKER TIL KURSUS OG TRÆNING

Hos Cardiocare forhandler vi hjertestartere og livreddende træningsudstyr direkte fra producenten. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af førstehjælpsdukker, som anvendes til at øve førstehjælp på. Vi lægger vægt på at kunne tilbyde så virkelighedstro førstehjælpsdukker som muligt. Det gør vi for at give det bedste udgangspunkt for at lære korrekt førstehjælp, som kan bruges i reelle nødsituationer.

Her kan du se vores udvalg af førstehjælpsdukker fra Brayden, Prestan, Laerdal mv.

 

Førstehjælpsdukker hos Cardiocare

Du lærer først at give korrekt førstehjælp, når du prøver det i praksis. Da det er uhensigtsmæssigt at give førstehjælp på raske mennesker, er det nødvendigt at øve sig på førstehjælpsdukker.
Førstehjælpsdukker hjælper med at omsætte teoretisk viden til praktiske færdigheder, så en førstehjælpsinstruktør kan føre alt deres viden ud i livet. Således er førstehjælpsdukker vigtige for at blive fortrolig med at yde førstehjælp.

 

Førstehjælpsdukker i forskellige størrelser

De fleste lærer at give førstehjælp på en førstehjælpsdukke i voksenstørrelse, som består af torso og hoved. Sådanne førstehjælpsdukker er populære og et must-have for en førstehjælpsinstruktør.
Men det er ikke kun voksne mennesker, der kan få brug for førstehjælp. Babyer, børn og unge kan ligeledes være udsatte for ulykker eller hjertestop, hvor de har brug for førstehjælp. Af denne grund, er det vigtigt at lære at give førstehjælp til personer af forskellig størrelse og alder. Vores sortiment af førstehjælpsdukker afspejler naturligvis virkelige nødsituationer. Derfor forhandler vi førstehjælpsdukker i baby-, barne- og voksenstørrelse. Så kan alle få den træning, der er nødvendig for at kunne redde liv. Vi tilbyder også samlede pakker, med alle tre størrelser bestående af 3, 4 eller 5 førstehjælpsdukker i én.

 

Avancerede førstehjælpsdukker

Formålet med at give førstehjælp under et hjertestop er klart: Der skal opretholdes en gennemstrømning af ilt via blod til hjernen. På traditionelle førstehjælpsdukker, er det ikke muligt at se transporten af blodet rundt i kroppen, men hos Cardiocare kan vi tilbyde mere moderne løsninger. Vi forhandler førstehjælpsdukker med en visuel strøm af blod fra hjertet til hjernen. På denne måde er det muligt at se en rigtig blodgennemstrømning under førstehjælp, og dermed få en klar indikation af, om førstehjælpen udføres korrekt og tilstrækkeligt. Disse avancerede førstehjælpsdukker kan, udover at vise blodcirkulationen, også signalere korrekt hjerte-lunge-redning og kompression.

 

Praktiske forhold

Det er naturligt, at en førstehjælpsdukke bliver anvendt af mange forskellige kursister til førstehjælp. Dette skaber et behov for ordentlig hygiejne og gode muligheder for rengøring. Dette har vi naturligvis taget højde for med vores førstehjælpsdukker. Førstehjælpsdukkerne indeholder ansigtsmasker og lungeposer. Disse kan hurtigt udskiftes for hver kursist for at undgå evt. smittefare. Derudover leveres alle førstehjælpsdukker i bæretasker, således at dukken er nem at transportere samt opbevare.

Copyright Ⓒ Cardiocare Scandinavia ApS 2019 | Alle priser er ekskl. moms og levering.
Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og tekster, samt for udsolgte varer.