RapidStop Tourniquet

RapidStop Torniquet stopper blodtab ved traume på ben og arme.

Vi er stolte over at danske Cardiocare er blevet valgt som forhandler af RapidStop Tourniquet - en prisvindende, hurtig påsættelig tourniquet. Den stopper effektivt blodtab ved traumer på ben og arme - pulsåreblødninger som er livsfarlige. En blodstoppende løsning ved blødninger fra arme og ben. Fremstillet i en robust kvalitet. Kan anvendes af alle aldersgrupper med en enkelt hånd - så nemt som at stramme et par skistøvler. Lukker af for blødningen på rekordtid.

Bestil RapidStop Torniquet online her på Cardiocare. Prisen er nogle få hundrede kroner. Ved køb af mange tourniquet, så giv os et kald og vi finder den bedst mulige pris til jer.

1-2-3 så nemt er det at standse en livstruende blødning
Step1
Hiv!

Stram!

Step3
Lukket!


Let som 1-2-3! Tre hurtige og enkle trin sætter RapidStop Tourniquet over alle konkurrenter. Med klare instruktioner kan en utrænet bruger anvende tourniquet’en hurtigt og sikkert. Instruktionerne er påsyet med vejrbestandige og vandtætte vinylmærker.

RapidStop Tourniquet er en effektiv årepresse - en handy blodstopper

Køb nu


RapidStop Tourniquet er en prisvindende, hurtig påsættelig tourniquet, der maksimerer chancerne for overlevelse. Udviklet i USA på MIT, Massachusetts Institute of Technology og perfektioneret af EMS, Emergency Medical Services samt militær- og branchespecialister. En overskåret pulsåre i overarmen, albueleddet eller håndleddet giver et begrænset tidsrum før aftagende blodtryk gør den tilskadekomne bevidstløs. Pulsåreblødninger kan medføre døden, og chok kan indtræffe allerede før bevidstløshed. Derfor er et vigtigt lukke af for blødningen på kortest mulig tid. Hurtig okklusion (blodstandsning) betyder hurtigere stabilisering, hvilket øger chancerne for at overleve.

Den lette tourniquet kommer i et let og slankt design for nem, personlig transport. RapidStop er ideel i stressede traumesituationer, hvor påføringstiden er kritisk. Vægten er kun 200 gram.

Risikoen for akutte traumer på grund af ulykker er reel i hverdagen. Derfor anbefaler vi RapidStop Tourniquet som et essentielt stykke udstyr på virksomheder. Og er du glad for at vandre ud i naturen, så kan du også tage den med dig på udendørs eventyr. RapidStop er uvurdérig i en nødsituation, synes vi.